מירור לבן

מירור לבן מיועד להברקה וציפוי מוסים, עוגות, וקינוחים קפואים.
לקבלת גלסאז’ צבעוני יש להוסיף צבע מאכל בגוון הרצוי.
המירור אינו משנה צבע ומרקם בהקפאה.
את המירור אין צורך לחמם אך במידת הצורך ניתן לפתיחה (ריכוך המסה) על ידי הוספת מעט (כ-כף ) מים חמים.

להכנת גלסאז’ מקצועי בשימוש עם נפאז גלייז

משקל: 500 גרם

כשרות: פרווה
בהשגחת בד”צ בית יוסף
ללא חשש טבל ערלה שביעית

מייוצר ע”י: בקבל

ארוז ומשווק ע”י: שף קונדיטור אילת בע”מ

יש לאחסן במקום קריר ומוצל

קמים ומליות לעוגות

21.00

4 במלאי