לתבנית/רינג בקוטר 24 ס”מ
מצרכים:
תחתית קרמבל קינמון:
- 185 גר’ סוכר דמררה
- 185 גר’ קמח
- 150 גר’ קוביות חמאה קרה
- 1/2 כפית קינמון
בלילת הגבינה:
- 1 ק”ג גבינת שמנת
- 200 גר’ סוכר
- 3 ביצים
- 3 חלמונים
- גרידת 1 לימון
- 60 גר’ פודינג וניל
- 100 גר’ שמנת מתוקה
אופן ההכנה:
יוצקים את כל חומרי הקרמבל למיקסר
ובעזרת וו גיטרה מערבלים עד לקבלת תערובת פרורית.
מפזרים על מגש תנור עם נייר אפייה ואופים ב 150 מעלות כ24 דקות
משטחים בתחתית התבנית.
לתוך קערה יוצקים גבינה וסוכר ובעזרת מטרפה מערבבים. תוך כדי מוסיפים את הביצים- אחת אחת ולאחר מכן את החלמונים
מוסיפים את גרידת הלימון והפודינג ולבסוף את השמנת.
מחממים תנור ל150 מעלות, מניחים כלי עם מים רותחים בתחתית.
מומלץ להשתמש בתבנית אנודייז איכותית אחרת מרפדים תבנית בנייר אפייה ויוצקים מעל את תערובת הגבינה.
אופים כ50 דק’.
מקררים לילה במקרר.
מעל אפשר לקשט באחד ממגוון הרטבים העשיר כגון דובדבן /פסיפלורה
בתאבון!