מתכון להכנת עוגת שוקולד - מאבקת הקסם של שף קונדיטור

מתכון להכנת עוגת שוקולד של שף קונדיטור
שקית אחת של אבקה להכנת עוגת שוקולד מספיקה להכנת 4 אינגלישקייק, 2 עוגות גדולות, עוגת שוקולד אחת גדולה וגבוהה
אופן ההכנה
✅ 6 ביצים
✅ 300 מל מים
✅ 300 מל שמן
✅ שקית אבקה להכנת עוגה 1.120 קג
✅ אפשר לערבב במיקסר או בקערה עם מטרפה ידנית
✅ לערבב ביצים, להוסיף שמן ומים
✅ להוסיף את כל תכולת שקית האבקה ולערבב עד מסה חלקה
✅ לחלק ל- 4 תבניות אינגליש או 2 תבניות עוגות גדולות או תבנית אחת ענקית
✅ להכניס לתנור למשך 45-50 דקות לטמפרטורה שבין 170-160 מעלות
ובנוסף ניתן לזלף מעל רטבים, טופינגים, קצפת, שוקולד צ'יפס לאפות במנג'ט או בתבנית, להגיש עם גלידה, סירופ שוקולד וכו'
ניתן לשלב מגוון תוספות לבלילה כגון, אגוזים, שוקולד צ'יפס, שברי עוגיות ועוד
את המתכון המדהים הזה אתן חייבות לנסות! הוא פשוט וקל ויעשה את העבודה בצורה מדהימה, העוגה מתאימה לכל אירוע.