מתכון להכנת גלידה אמיתית ואיכותית בבית
אם חשקה נפשכם בגלידה אמיתית ביתית אותה תוכלו להכין ולפנק את בני משפחתיכם או כקינוח מנצח לאורחים, אתם חייבים לנסות את המתכון הזה! אבי אלמקייס משף -קונדיטור ילמד אותכם את המתכון הסודי להכנת גלידה אמיתית בציק-צאק וזה בעזרת אבקה להכנת גלידה תוצרת שף קונדיטור.
את הגלידה יש להכין במכונת גלידה ביתית
מצרכים:
215 גר’ בסיס אבקה להכנת גלידה איטלקית חלבית
630 מל’ חלב
40 מל’ שמנת מתוקה
60-80 גר’ פייסט (מחית מרוכזת) – לפי הטעם
ישנם טעמים רבים בהם תוכלו להשתמש לצפייה במבחר הפייסטים כנסו לקישור הבא פייסטים מחית לגלידה, הפייסט המומלץ שלי הוא: פייסט מחית נוצ’לה לגלידה
אופן הכנה:
לערבב בכל ביחד במוט בלנדר/מיקסר כ 3-5 דקות
להעביר את המסה המתקבלת למכונת הגלידה ולהפעיל את המכונה לפי הוראות היצרן.
הגלידה המתקבלת רכה- מומלץ להכניס להקפאה לעוד כ3-4 שעות
ניתן לשדרג את הגלידות עם מגוון עשיר ורחב של תוספות ופינוקים
פניני שוקולד, פירות טריים חתוכים, רטבים , אגוזים, שברי עוגיות, קרמים וממרחים באמצעות קיפולים לתוך הגלידה ועוד כיד הדמיון והחך