את הגלידה יש להכין במכונת גלידה ביתית
מצרכים:
215 גר' בסיס אבקה להכנת גלידה איטלקית חלבית
630 מל' חלב
40 מל' שמנת מתוקה
60-80 גר' פייסט (מחית מרוכזת) – לפי הטעם
ישנם טעמים רבים בהם תוכלו להשתמש לצפייה במבחר הפייסטים כנסו לקישור הבא פייסטים מחית לגלידה, הפייסט המומלץ שלי הוא: פייסט מחית נוצ'לה לגלידה
אופן הכנה:
לערבב בכל ביחד במוט בלנדר/מיקסר כ 3-5 דקות
להעביר את המסה המתקבלת למכונת הגלידה ולהפעיל את המכונה לפי הוראות היצרן.
הגלידה המתקבלת רכה- מומלץ להכניס להקפאה לעוד כ3-4 שעות
ניתן לשדרג את הגלידות עם מגוון עשיר ורחב של תוספות ופינוקים
פניני שוקולד, פירות טריים חתוכים, רטבים , אגוזים, שברי עוגיות, קרמים וממרחים באמצעות קיפולים לתוך הגלידה ועוד כיד הדמיון והחך