fbpx
קטגוריות מוצרים
קטגוריות מוצרים
טארט-ספירלה-הגר-גרוסמן-150×150

מתכון טארט ספירלה של הגר גרוסמן

חברות וחברים,

מתחילים לשתף אתכם במתכונים מובילים

לפני כל מתכון נערוך היכרות קצרה עם מי שעומד מאחוריו

לא צריכים להיות קונדיטורים מדופלמים,

התנאי היחיד שחשוב…זה ללכת עם המתכון, לדייק במשקלים, כמויות וזמנים.

קדימה…מ-ת-ח-י-ל-י-ם

שהגר גרוסמן מגיעה אלינו לחנות – החיוך מתרחב!

להגר 2 בנות מקסימות ובעל מהמם. היא מדריכת פילאטיס, בעלת מכון קוסמטיקה ובין התנדבויות בביה"ס, חוגים ולקוחות

היא מוצאת זמן ל"תחביב"  הקונדיטוריה כהגדרתה – אם תשאלו אותנו זה הרבה יותר מתחביב- הגר היא מקצוענית אמיתית!

הגר שיתפה אותנו בשלושה מתכונים עם הטיפים והכלים הטובים ביותר להצלחה

הגר גרוסמן 300x300 מתכון טארט ספירלה של הגר גרוסמן

טארט ספירלה/ הגר גרוסמן

לקלתית:

תבנית רינג 26

180 גרם קמח מנופה

30 גרם שקדים טחונים

60 גרם חמאה מומסת

70 גרם אבקת סוכר

ביצה גודל M

חצי כפית מחית ווניל

קורט מלח

להכנה:

במיקסר עם וו גיטרה מערבבים: חמאה, אבקת סוכר ווניל.

לאט לאט מוסיפים את השקדים ולבסוף את הקמח.

מערבבים מעט ומוציאים ללישה אחרונה בידיים.

מניחים נייר אפייה ועליו משטחים את הבצק.

מכניסים למקרר לשעתיים.

לאחר שעתיים מוציאים, קורצים עיגול בגודל תבנית הרינג. מניחים בתחתית התבנית ומהדקים היטב.

גוזרים רצועה מהבצק ומניחים בדופן הרינג הפנימית, מצמידים טוב, מהדקים את החיבור מסביב בין התחתית לדופן.

מניחים שעועית או חומוס שישמשו כמשקולת בתחתית הבצק ואופים בתנור שחומם מראש על 170 מעלות למשך רבע שעה.

כעבור רבע שעה. מוציאים את השעועית או החומוס ששימש כשמקולת ואופים עד להזהבה.

מוציאים, מצננים בצד ועוברים לשלב הבא…

כעת נכין רוטב קרמל:

200 מיליגרם שמנת מתוקה

כפית תמצית ווניל

30 גרם גלוקוזה

200 גרם סוכר

30 גרם חמאה

בקלחת מחממים שמנת ווניל עד לסף רתיחה.

בקלחת אחרת מחממים את הגלוקוזה ומוסיפים את הסוכר כל פעם מעט עד שנמס וממשיכים עד שהכל הופך לצבע קרמלי של חום בהיר.

עכשיו נוסיף את השמנת לסוכר המומס אבל מאוד חשוב לעשות זאת בזהירות.

לאט לאט עם כף מעץ ולערבב עד לטמפרטורה של 120 מעלות או עד שסמיך מספיק משהו כמו 8 דקות ערבוב.

מסירים מהאש, מוסיפים את החמאה מערבבים ויוצקים על הקלתית האפויה שהתקררה.

מניחים בצד וממשיכים לשלב הבא:

הכנת פטיסייר עם פקאן:

250 מיליגרם חלב

כפית גדושה של מחית ווניל

3 חלמונים

80 גרם סוכר

30 גרם קורנפלור

125 מיליגרם שמנת מתוקה

פקאן סיני גרוס

מרתיחים את החלב עם תמצית הווניל

בקערה נפרדת מקציפים חלמונים עם סוכר וקורנפלור מביאים לקרם צהבהב חלק ואז מוזגים פנימה כף מהחלב הרותח ומערבבים תוך השוואת טמפרטורות.

מוזגים את תערובת החלמונים דרך מסננת לסיר החלב הרותח תוך כדיי ערבוב כשלוש דקות לפחות.

מוציאים מהאש ומצננים כרבע שעה.

מכינים קצפת משמנת מתוקה ןמקפלים לתוך הקרם, מוסיפים את שברי הפקאן. מכסים בניילון נצמד ומקררים כחמש שעות לפחות.

לאחר חמש שעות,

יוצקים על הקלתית עם שכבת הקרמל את קרם הפטיסייר ומשאירים מקום לפינאלה…

קרמו שוקולד שמעטר את החגיגה:

180 מיליגרם שמנת מתוקה

180 מיליגרם חלב

3 חלמונים

6 כפות סוכר

300 גרם שוקולד חלב

בסיר מביאים לרתיחה שמנת וחלב,

בקערה נפרדת מקציפים חלמונים וסוכר

מוזגים מעט מהחלב על הביצים להשוואת טמפרטורות ולאט לאט את כל הביצים לתוך החלב.

מבשלים תוך כדיי בחישה עד להסמכה או עד טמפרטורה של 85 מעלות.

מורידים מהאש,

מניחים בקערה את השוקולד ואת הבלילה החמה יוצקים מעל ומערבבים.

כעת יש 2 אפשרויות- יוצקים בתבנית ספירלה או ממלאים בשקית זילוף, מצננים כשמונה שעות ואז מזלפים על קרם הפטיסייר הקר בצורה ספירלית מדוייקת ויפה.

טארט ספירלה הגר גרוסמן 150x150 מתכון טארט ספירלה של הגר גרוסמן

יוצא לא פחות ממושלם!!!

הטעם, הניראות והאיכות.

בהצלחה

תקציר המרכיבים :

קלתית:

תבנית רינג 26

180 גרם קמח מנופה

30 גרם שקדים טחונים

60 גרם חמאה מומסת

70 גרם אבקת סוכר

ביצה גודל M

חצי כפית מחית ווניל

קורט מלח

רוטב קרמל:

200 מיליגרם שמנת מתוקה

כפית תמצית ווניל

30 גרם גלוקוזה

200 גרם סוכר

30 גרם חמאה

פטיסייר עם פקאן:

250 מיליגרם חלב

כפית גדושה של מחית ווניל

3 חלמונים

80 גרם סוכר

30 גרם קורנפלור

125 מיליגרם שמנת מתוקה

פקאן סיני גרוס

קרמו שוקולד:

180 מיליגרם שמנת מתוקה

180 מיליגרם חלב

3 חלמונים

6 כפות סוכר

300 גרם שוקולד חלב

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Call Now Button
פתיחת וואטסאפ
צריכים עזרה?

המזמין יוכל לבטל הזמנתו ובלבד שישיב את המוצר לכתובת האתר ע"פ הקבוע בתקנון זה עד 14 ימים מיום קבלתו, כשהמוצר חדש ולא נעשה בו שימוש והוא באריזתו המקורית כשהיא שלמה. 

מוצר שלא יושב תוך 14 ימים מיום קבלתו לא יזוכה בעליו. בכל מקרה מאשר המזמין כי ידוע לו והוא מסכים כי במקרה של השבת המוצר ינוכו מהסכום שיושב דמי אריזה ומשלוח ששולמו ע"י המזמין.

מוצרים אשר לא היו תקינים בעת קבלתם ע"י המזמין, יוחלפו תוך 7 ימים מיום קבלתם, או יזוכו בשוויים הכספי, בהתאם להחלטת החברה.

את המוצרים יש להחזיר לשף קונדיטור אילת בע"מ רח' החרש 18/7, א.ת אילת