fbpx
קטגוריות מוצרים
קטגוריות מוצרים

מתכון גלידה נוצ'לה ממש כמו באיטליה

היום ניתן לרכוש כמעט בכל חנויות החשמל מכונות להכנה גלידה ביתית איכותית.
אין לנו המלצה למכונה כזו או אחרת אך טיפ חשוב כשקונים מכונה- בעלת נפח של לפחות 1 ליטר גלידה

ולכן המתכונים והוראות ההכנה שלנו הם למכונה ביתית בעלת מיכל 1 ליטר

גלידה נוצלה 300x300 מתכון גלידה נוצלה ממש כמו באיטליה

מתכון להכנת גלידה נוצ'לה – גלידת אגוזי לוז עשירה וקרמית

215 גר' בסיס להכנת גלידה איטלקית חלבית "שף קונדיטור"
630 מל' חלב
40 מל' שמנת מתוקה (לפחות 38% שומן)
60-80 גר' פייסט (מחית מרוכזת) נוצ'לה – או כל טעם רצוי אחר

 

במוט בלנדר/מיקסר מערבבים כ3-5 דקות עד קבלת מסה חלקה
מעבירים את המסה המתקבלת למכונת הגלידה ומפעילים את המכונה לפי הוראות היצרן (כ 40-45  דקות)
הגלידה המתקבלת רכה- זה הזמן להכניס קיפולים (תופסת ממרחים/קרמים בין השכבות, ותוספות לתוך הגלידה.

 מומלץ להכניס להקפאה לעוד כ 3-4 שעות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Call Now Button
פתיחת וואטסאפ
צריכים עזרה?